4 Aralık 2013 Çarşamba

Kara Taht Binekler


Kara Taht oyunu diğer MMORPG oyunlara karşın askeri birlik sistemi mevcut olan Kara Taht‘ta oyuncuları savaşlarla dolu bir dünya bekliyor. Oyun’da kendinizi geliştirdikçe yetenekler kazanabiliyor ve  rakiplerinize karşı gardınızı alabiliyorsunuz. Eurathes topraklarında şehir ve kasabaların hakimiyetini ele geçirip, toprak ve vergi avantajları elde edebilirsiniz. Kara Taht‘ta birliklerinizi kurup rakiplerinizi ezip geçebilirsiniz.
Savaş mekanikleri, kuşatma ve yağma gibi savaş senaryoları ön planda olacak.

Peki ya binekler ?

Kara Taht’taki ilk hedefiniz bir binek elde etmek olacak. Seviye 3′e ulaştığınızda ilk bineğinizi elde edeceksiniz. Langdoc’ta bulunan Reis Rober’e gittiğimizde bineğimizi elde etmiş oluyoruz. Oyunda Eğitimli Beyaz At, Kahverengi At, Siyah At, Altın Süslemeli ve savaş atı bineklerini bulabilirsiniz. Bineklerin, Siper, Nal ve Eğer olarak 3 farklı eşya ile geliştirmek mümkün olacak. Eşyalar bineğinizin hareket hızını arttıracak ve ulaşımınızı hızlandıracak.

Hareket hızı ayrıca bineğiniz ile arkadaşlık bağınıza göre değişkenlik gösterecektir.Binekler üzerinden savaş esnasında saldırı yapılamayacak. Bineklerin asıl amacı devasa açık dünyada ulaşımı kolaylaştırmak ve rakiplerinizden farklı, güçlü görünmek isteyenlere için ideal bir araç olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder